gvenkdaily.nl 1 jaar

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat de site gvenkdaily.nl online kwam.

In dit jaar zijn er meer dan 260 edities verschenen van de gvenkdaily en heeft het @gvenkdaily account op Twitter 864 volgers gekregen en 11463 tweets geproduceerd. Er zijn donaties en advertenties geweest, maar vooral ook veel bedankjes en enthousiaste reacties.

Ik lees vrijwel dagelijks m’n 400+ RSS feeds (met gemiddeld 35000 berichten per maand) met veel plezier en pik daaruit wat ik interessant vind om in de daily te vermelden. Ook weten organisaties me steeds vaker te vinden om nieuws te melden.

Maar soms heb ik ook wel getwijfeld of ik er mee door moet gaan. Het kost vrij veel tijd (paar uur per dag) en het zakelijk rendement is niet erg hoog. Advertenties en donaties hebben wel voor wat inkomsten gezorgd, maar weinig als je ’t tegenover de inspanningen zet.

Voor m’n naamsbekendheid en ‘persoonlijke merk’ is het onderhouden van de gvenkdaily wel goed, maar doordat voor veel mensen de relatie tussen de daily en m’n eigen werkzaamheden niet duidelijk is, heeft dat ook nog niet voor echte inkomsten gezorgd. Ik heb wel wat ideeën om dit te verbeteren, dus daar hoop ik de komende maanden aan te gaan werken.

Maar het is de bedoeling dat dit een ‘feestelijk’ stukje wordt, dus ik wil iedereen bedanken die het afgelopen jaar een donatie heeft gedaan, een reactie heeft gegeven, een bericht heeft ‘geretweet’ of anderszins waardering heeft laten blijken voor de gvenkdaily!

Het is mijn bedoeling om het komende jaar gewoon verder te gaan en plannen die ik heb met de gvenkdaily uit te voeren.

Mocht je advies, tips of vragen hebben, laat ’t me weten, via het commentaar hieronder, op twitter, via uservoice of de mail. Ook als je de gvenkdaily wilt ondersteunen via een donatie (paypal of tipit) of advertentie ben je natuurlijk van harte welkom 😉

2 gedachten aan “gvenkdaily.nl 1 jaar”

Reacties zijn gesloten.