gvenkdaily supporter worden?

gvenkdaily is ondertussen opgehouden te bestaan, onderstaand bericht is dus sterk verouderd!

Zoals ik hier al wel eerder heb geschreven, ben ik op zoek naar manieren om ‘meer’ uit de gvenkdaily te halen. Dit ‘meer’ slaat op een betere balans tussen (betaalde) opdrachten en de gvenkdaily. Maar ook op manieren om het aantal donaties of advertenties te verhogen.

advertentie

Sinds een paar weken gebruik ik een twitter advertentie om m’n eigen diensten aan te bieden. Dit heeft tot nu toe toe een aantal reacties opgeleverd, met in ieder geval 1 concreet project. Hier ben ik best tevreden mee, alhoewel meer opdrachten nog steeds welkom zijn 😉 .

supporter

Het aantal donaties dat ik ontvang is erg wisselend, soms komt er €100 op een dag binnen (jaaroverzicht van 2009), soms ook weken niets.

Om iets ’terug te doen’ voor de mensen die de gvenkdaily ondersteunen is er nu een speciale supporters pagina. Hierop staan de Twitter avatars van mensen die de gvenkdaily ondersteund hebben de afgelopen tijd.

Om het eenvoudiger te maken om de gvenkdaily te ondersteunen zijn er nu een aantal verschillende mogelijkheden. Je kunt per maand, half jaar of per jaar je steun laten blijken via de speciale supporters worden pagina. Als je gebruik maakt van deze opties, komt je Twitter avatar op de supporters pagina.
Als er interesse voor is, kan deze supporters pagina ook uitgebreid worden met bedrijfslogo’s. Heb je hiervoor interesse, laat ’t dan weten.

Het is ook nog steeds mogelijk een donatie over te maken zonder op de supporters pagina te komen of om een advertentie te plaatsen.

acties

In januari en februari hebben twee Twitteraars een leuke actie gevoerd voor de gvenkdaily. Bert Boerland, een fervent Open Source aanhanger, heeft in januari het woord Microsoft aan z’n avatar toegevoegd. In ruil hiervoor maakte Stefan Stranger voor iedere dag 1 euro over aan de gvenkdaily.
In februari hebben beide heren de zaak omgedraaid en heeft Microsoft liefhebber Stefan een maand lang het Drupal logo als avatar gebruikt. Bert Boerland heeft hiervoor op zijn beurt 1 euro per dag aan de gvenkdaily overgemaakt.
Bedankt heren voor deze leuke actie!

meehelpen

Mocht je de gvenkdaily een warm hart toe dragen en mee willen helpen zodat deze dienst kan blijven bestaan, dan kan je gebruik maken van de nieuwe supporters optie. Maar meer bekendheid is ook welkom, dus blog, tweet en vertel (of gebruik deze Twibbon 😉 ).

Andere tips of ideeën zijn ook altijd welkom.